Könyvelés helyben - könyvelés távban 06-20-333-4444

A napokban megkeresett egy ügyfél, aki webáruház könyvelés területén érdeklődött. Számomra nagyon meglepő módon több helybeli könyvelő elutasította, mert bizonytalanok – vagy tapasztalatlanok – voltak a webáruházak működésében, annak adminisztrációjában, automatizálásában. Igazából az ügyfél még örült is neki utólag, hogy nem vállalták be, mert jobb, ha az ilyen előre kiderül.

Valószínűleg minket a távkönyvelés vagy online könyvelés szavakra kereséssel talált meg. Az első kérdése az volt hozzám, hogy vállalható-e a könyvelés országosan. Mert ő tőlünk távoli városban él, és nem is szeretne utazgatni sem a szerződéshez, sem a havi anyagokkal.

Megerősítettem, hogy a címlapunk szerinti könyvelés országosan pont ezt jelenti. Mi csak akkor találkozunk az ügyféllel, ha az anyagok átadására jobbnak látja a személyes kapcsolatot, mint azok beszkennelését. Könyvelés országosan, mert a számlák lekönyveléséhez nem szükséges birtokolnunk az eredeti példányokat, elegendő az, ha az eredetik magánál az ügyfélnél vannak.

Vannak havonta személyesen megjelenő ügyfeleink, és vannak, akikkel inkább online és telefonon tartjuk a kapcsolatot. A tendencia az, hogy a régiek közül egyre többen átállnak, és az újak közül egyre többen kifejezetten ezt keresik. A könyvelés országosan teljesen jól működik nálunk.