Könyvelés helyben - könyvelés távban 06-20-333-4444

Könyvelési csomagok — könyvelési díjak

Mi nem vagyunk a legolcsóbbak, de jók vagyunk: nem csak átlagos szolgáltatást nyújtunk. Az online, felhő alapú könyvelésünk olyan értéket tud hozzáadni a vállalkozásához, ami munkaidő-megtakarításban, értékben akár a teljes könyvelési költséget visszahozhatja Önnek. Mindemellett drágák sem vagyunk, mert Budapest – mint székhely – esetén is vidéki, barátságos áron könyvelünk.

Olyan könyvelési csomagokat állítottunk össze, hogy minden ügyfelünk csak azon szolgáltatások után fizessen, amikre valóban szüksége van, amiket valóban használ. Minden díjcsomagunk havi díja függ az adott hónapban lekönyvelt számlák mennyiségétől (a bevételi és költségszámlák számának összegétől) és az esetleges további bizonylatok számától (ez adja ki az összes bizonylatszámot). Amennyiben ez meghaladja az alapdíjas csomagban szereplő számot, úgy a többlet számlák lekönyvelésének költségét egyéni megállapodás szerint alakítjuk ki, mert minden ügyfél, minden vállalkozás kicsit más követelményeket támaszt. Kérjük, az egyeztetés végett hívjon fel minket a 06-20-333-4444-es telefonszámon!

A bevételekről kiállított számlák számát csak 80%-osan vesszük figyelembe akkor, ha ezek a számlák az általunk biztosított integrált számlázó programban kerültek kiállításra, mert az integrált számlázó használata ennyivel meggyorsítja a számlák könyvelését és feldolgozását. Amennyiben a bejelentett munkavállalók száma meghaladja az adott díjcsomagban benne foglalt számot, akkor a további dolgozók bérszámfejtési díja 5200 – 7200 Ft / fő / hó, a bérszámfejtés típusától függően (állandó bér, alkalmi munka, bérletiltás).

A könyvelési díjak függetlenek attól, hogy valaki a helyben könyvelést választja (jellemzően Tatabánya, Tata, Környe, Oroszlány környékén), vagy az online könyvelést (jellemzően Budapestről vagy az ország más területéről).

* A könyvelési díjaink ÁFA-tartalmukban alkalmazkodnak az ügyfeleink ÁFA-levonási jogosultságához. Ez azt jelenti, hogy azokat alanyi ÁFA-mentes szolgáltatásként teljesítjük, ha az ügyfél ÁFA-levonási joggal nem rendelkezik – így számukra a feltüntetett ár egyben a bruttó ár is. Számukra ÁFA-mentes = olcsó könyvelési díj. Az ÁFA-körös vállalkozóknak a könyvelési díj volumenétől függően az ÁFA-mentes vagy ÁFÁs szolgáltatás lesz, utóbbi esetben a feltüntetett ár a nettó ár, amire rá kell számítani az ÁFÁ-t. Áraink függetlenek Budapest – Tatabánya – vidék vonatkozásában.