Könyvelés helyben - könyvelés távban 06-20-333-4444

Örömmel tájékoztatom meglévő és leendő ügyfeleimet, hogy a Helyben-Távban Könyvelőiroda tevékenysége már nagyjából egyenlő részben oszlik meg a két egymáshoz közeli nagyváros, Tatabánya és Tata között. A könyvelőiroda Tata városában ugyan nem tart fenn külön irodát, de erre nincs is szükség.

A könyvelőiroda Tata, Tatabánya, Oroszlány körzetében is hasonlóan működik, mint a távoli helyszíneken működő vállalkozások könyvelésénél: az ügyfelek nagyon ritkán hozzák el személyesen a számlákat és bizonylatokat, és majdnem minden az internet bevonásával zajlik. Értelemszerűen a hitelesen aláírandó meghatalmazásokat személyesen vagy postán kell intézni, de ezek birtokában már minden adózási ügyet lehet intézni távolról. A modern fejlesztéseknek köszönhetően már telefonon is lehet tudakozódni a NAV-nál az adott vállalkozás (pl. Kft, Bt, egyéni vállalkozás) folyamatban lévő ügyeivel kapcsolatban.

Még egy érdekesség: Az ügyfeleink közül eddig egyetlen egy van, akivel a megbízás előtt, vagy azt követően nem találkoztunk személyesen. A személyes találkozáson alapuló bizalom tehát nagyon fontos, de utána már folyhat a munka távolról!