Könyvelés helyben - könyvelés távban 06-20-333-4444

Kicsit vicces visszaolvasnom a címet, mely szerint az utazó vállalkozó társa nem egy partner, hanem a távkönyvelés. De azért az ilyen utazó vállalkozó nem egy élettől elrugaszkodott helyzetet példáz. A vállalkozó jár városról városra, szállásról szállásra, akár külföldön is, miközben szinte csak az üzleti ügyei veszik körül, és esetleg némi szórakozás.

Persze minden szállodában tökéletes az internetkapcsolat, és bizony a példánkban szereplő vállalkozó azzal tölti az estéi nagy részét, hogy a mobil számítógépén intézi a cég háttérügyeit. Ezért írom azt, hogy az utazó vállalkozó ideális társa lehet az online könyvelés, amit mi tudunk nyújtani.

A távkönyvelés azt is jelenti, hogy szinte sosem kell papíron elhozni vagy elküldeni a számlákat, mert mindenütt, ahol lehet, online módon megy a könyvelés. A dokumentumtárat jól el lehet érni egy szállodából is, nem kell hozzá az, hogy otthonról egy titkárnő intézze a papírmunkákat. Még a papíron keletkező dokumentumokhoz sem kell már asztali számítógép és szkenner, hiszen minden modern mobiltelefon és tablet rendelkezik olyan fényképező funkcióval, ami megfelelő felbontásban továbbítani tudja az anyagokat. Sőt, mivel nálunk a dokumentumok közvetlenül egy Google drive-ra érkeznek, ezért minden technikai lépés akár egyetlen mobil eszközön megoldható – akár egy szállodában is.