Könyvelés helyben - könyvelés távban 06-20-333-4444

Ingyenes cégalapítás

Ingyenes cégalapítás

Azoknak a leendő ügyfeleinknek, akik a könyvelő iroda szolgáltatásainkat alakuló (vagy átalakuló) vállalkozásukhoz szeretnék a jövőben igénybe venni, lehetőséget nyújtunk a cégalapítás költségeinek ingyenessé tételéhez, azaz részben vagy egészben átvállaljuk a cégalapítás ügyvédi díjait.

A cégalapítás költségei két részből tevődnek össze: ügyvédi díjból és illetékekből. Ajánlatunk az ügyvédi díjak, vagy az ügyvédi díjak egy részének átvállalásáról szól. Ajánlatunk révén a vállalkozók az induláskor jelentősen mérsékelni tudják a kiadásaikat, pont abban az időszakban, amikor a bevételeik még nem nyújtanak forrást azokra.

Az ingyenes cégalapítás feltételei:

1 éves könyvelői szerződés

A cégalapítás költségeinek részbeni vagy teljes átvállalásának feltétele, hogy az alakuló (vagy átalakuló) cég könyvelését könyvelő irodánkra bízzák, szerződésben vállaltan legalább 1 éves időszakra.

Az átvállalt költségek maximuma 2 havi könyvelési díj

Az alakuló (vagy átalakuló) cég tervezett kialakítása, forgalma alapján előzetesen meghatározzuk a szükséges könyvelési csomagot. A havi könyvelői csomagdíj kétszerese lesz az átvállalt ügyvédi költség maximuma. Ha a csomagdíj kétszerese eléri, vagy meghaladja a cégalapítás költségét, akkor az teljesen ingyenes lesz, ha nem éri el, akkor részben ingyenes lesz. Az utóbbi esetben a cégalapítás költségeinek a különbözetét az ügyvédnek kell megfizetni. A könyvelői szerződés aláírásával egyidejűleg irodánk kiegyenlíti az alapítás költségeinek átvállalt részét az ügyvédi irodának.

Cégalapítás - Tatabánya, Tata, Oroszlány

Azok számára, akik az alapítási szerződést meg tudják oldani Tatabányán, a velünk szerződésben álló, ajánlott ügyvédi irodánál javasoljuk a cég alapítását. A kialakított együttműködés miatt az ügyvédi költségek átvállalásához itt nincs szükség külön egyeztetésekre.

Cégalapítás - Országosan

Azok, akik az alapítási szerződést másik városban szeretnék megkötni, bármelyik, általuk választott ügyvédhez is fordulhatnak – amennyiben az ügyvéd elfogadja, hogy a cégalapítás költségeinek átvállalt részét irodánk fogja teljesíteni felé, miután a könyvelési szerződésünk megkötését visszaigazoltuk, vagy pedig azt az ügyfél az ügyvéd előtt aláírta. A távoli ügyvéddel itt szükség lesz előzetes egyeztetésekre.

Jelentkezési kötelezettség

Az ingyenes cégalapítás igénybe vételét előzetesen jelezni kell könyvelő irodánk valamely elérhetőségén.Kapcsolat